Berhenti menyesali masa lalu, kerana itu telah berlalu. Yang terpenting adalah saat ini, jangan sampai kesalahan yg sama berulang kembali.

Followers

MARI BANTU SAYA MENABUNG, KLIK BANNER BAWAH NI. TERIMA KASIH

Wednesday, 12 December 2012

penganggur terhormat

Assalamualaikum
-Tak jawab dosa. Baik jawab cepat-
 
 
sampai hati korang buat gambar aku macam ni. cehh padahal buat sendiri, ni bukan sebab aku nak buat acc fake yang kononnya ada orang menyamar jadi diri aku tapi ni aku buat sebab nak letak dekat blog je, saje nak bagi penyeri post kali ni. disebabkan aku dah jadi penganggur terhormat skrang ni so aktiviti aku di rumah hanya makan, tido, online and download adam dan hawa berepisod-episod *sorry lah rumah I tak ade mustika HD :(

dan disebabkan bosan jugak tercipta lah satu entry bertitlekan penganggur terhormat. aku bukan malas nak kerja tapi sebab spm aku habis lambat, 6 dec baru habis so kalau nak kerja sekarang memang tak lah, sekarang dah berapa hari bulan? 13 dec kan? nak dekat dah dengan hujung tahun, dah alang2 tu baik aku kerja awal tahun depan nanti je. lagi pun tak best lah kerja separuh bulan, nanti gaji pun dapat separuh. tak best tak best tak best.

seperti yang korang tahu aku kat rumah ni asyik hadap laptop je kan? dan tadi mase aku buka blog eiqa nampak dia letak link blog aku dekat blog dia, terharu mak nak. *ehh sejak bila aku beranakkan kau? ehh terharu I taw eiqa. ceh over je kan aku ni padahal benda kecik je. nak tahu dia tulis apa dekat blog dia? boleh KLIK SINI. jengjengjeng

yah entry kali ni tak de apa pun sebenarnya, aku saje je nak bagi tahu aku penganggur sekarang ni dan nak bagi tahu kat satu dunia yang eiqa letak link blog aku dekat blog dia. itu je sebenarnya, okbai

IKHLAS DARIPADA FARAH NUR SYAMMI BINTI SALIMI ツ

2 comments: