Berhenti menyesali masa lalu, kerana itu telah berlalu. Yang terpenting adalah saat ini, jangan sampai kesalahan yg sama berulang kembali.

Followers

MARI BANTU SAYA MENABUNG, KLIK BANNER BAWAH NI. TERIMA KASIH

Thursday, 21 February 2013

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!

Assalamualaikum
-Tak jawab dosa. Baik jawab cepat-
 
 (klik banner untuk join)
 
SAYA SUDAH JOIN, ANDA BILA LAGI??
 
TARIKH TAMAT
Jika keadaan mengizinkan,segmen ini akan tamat pada...
31-12-2013

senarai peserta DISINI
 

IKHLAS DARIPADA FARAH NUR SYAMMI BINTI SALIMI ツ

56 comments:

  1. Waalaikumussalam :) thanks sudi join segmen saya dear!

    senarai peserta ada di sini,boleh bw dan check link awak. :D

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome. thanks sbb buad segmen ni :)
      yahh, my link ada dkt senarai peserta

      Delete
  2. balas kunjungn dn done follow awk dri segmen yg sme :)

    http://arrienlove.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen y sama~ jalan2 kt sini
    n suda follow awk~

    ReplyDelete
    Replies
    1. jalan2 makan angin ye? hehehhe. thanks follow saya :)

      Delete
  4. Follow saya balik :)

    http://khairunnisamystery.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. done follow sini kmbali...^^
    Salam perkenalan..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. done follow., dari segmen y sama jgk., jemput singgah

    http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  7. Salam alaykum =)

    Followed! Terima kasih sudi singgah blog saya hihi =)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam :)

      saya sudah singgah di blog awak :)

      Delete
  9. salam dear..dari segmen sama.. dah follow kamu..jemput follow kita pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. say dah follow awak sebelum awak follow saya lagi ^^

      Delete
  10. salam ukhwah...done follow u back..

    http://eikorina.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. hye hye hye ..
    datang singgah sini dari segmen yang sama ..

    nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

    http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    btw done follow awak n dah join segmen awak juga . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow you back btw thanks ye join segmen saya :)

      Delete
  12. salam kenal..

    dari segmen yg sama...

    jom singgah sini plak..http://noryzoulkefle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yang sama . Done follow you . Jom join segmen saya pula .

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow you back. Insya-Allah saya akan join nanti :)

      Delete
  14. salam kenal....done folow u...jom singgah sini plak..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal. done follow you back :)

      Delete
  15. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan. thanks btw nak link blog nak follow balik

      Delete
  17. selamat bersegmen dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  18. Singgah dan follow sini dari segmen yang sama,jum follow sini juga 
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  19. http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

    ReplyDelete
  20. dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum dan selamat berkenalan ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. salam kenal.. dari segmen yang sama..done follow here.. follower yang ke-213..

    please follow me back:
    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, thanks follow. done follow you back :)

      Delete
  23. salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Salam. Selamat berkenalan. Saya peserta dari segmen yang sama. Gembira dapat blogwalking dekat sini. =)

    ReplyDelete
  25. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, thanks follow. done follow you back :)

      Delete
  26. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks follow me, done follow you back :)

      Delete
  27. Dari segmen yang sama. peserta #151

    http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  28. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya pulak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks follow me, done follow you back :)

      Delete