Berhenti menyesali masa lalu, kerana itu telah berlalu. Yang terpenting adalah saat ini, jangan sampai kesalahan yg sama berulang kembali.

Followers

MARI BANTU SAYA MENABUNG, KLIK BANNER BAWAH NI. TERIMA KASIH

Saturday, 2 March 2013

Segmen Jom Klik Iklan BLOGGERS

Assalamualaikum
-Tak jawab dosa. Baik jawab cepat-
 
(klik banner untuk join)

bagus sebenarnya bila adanya segmen klik iklan blogger sebab dapat naikkan income para blogger. harap lepas ni banyak lah segmen seperti ini, AMIN. 

KLIK SINI

tolong saya yea untuk naikkan income, tak susah pun klik je atas tu and then tunggu sampai habis loading, senang kan? kalau korang pun ada iklan yang perlu saya klik untuk naikkan income just comment je okey? saya akan tolong :)

TO NUR SYAZANA ZANASYA: semua iklan yang awak suruh saya dah klik jadi skrang ni turn awak pulak klik iklan saya 

TO SEMUA ORANG (BLOGGER ATAU BUKAN BLOGGER): tolong saya juga ye? saya sangat mengharapkan anda semua untuk naikkan income saya.

sebenarnya ini second post saya untuk segmen ini, first post dah terdelete jadi saya buat sekali lagi, maaf ye syazana saya terdelete first post segmen awak.


IKHLAS DARIPADA FARAH NUR SYAMMI BINTI SALIMI ツ

20 comments:

  1. Tq sbb sudi join..klu bllh segmen nih sye buat lagi ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome. sgt dialu2 kan segmen mcm ni akan ada lg ^^

      Delete
  2. Jom Join GA saya . Saya sedang mencari 90 Pemenang . Mana tahu Rezeki awak :) http://www.cahayapermata.my/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

    ReplyDelete
  3. done klik iklan awak. jom klik iklan sy pulak :D

    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-klik-iklan-bloggers.html

    ReplyDelete
  4. done klik iklan sini
    jom singgah saya punya

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-klik-iklan-bloggers.html

    ReplyDelete
  5. hai... da tolong awak klik iklan heartbeat... tolong saya ye... :D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-klik-iklan-bloggers.html

    ReplyDelete
  6. Hi,Ayna datang singgah sini! Jom klik iklan Ayna! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-klik-iklan-bloggers.html

    DONE CLICK YOUR ADS AND FOLLOW YOUR BLOG ^^

    ReplyDelete
  7. done klik iklan awk :)

    http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/segmen-review-blog-saya-by-zyra-potpet.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..singgah sini dari segmen klik2.Done klik iklan u dear.happy blogging :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. SD kesini smbil follow n klik iklan awak dengan penuh ikhlas :)

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-klik-iklan-bloggers.html

    klik iklan sy tau :}

    ReplyDelete
  10. maaf kerana lambat update...now peserta segmen dah ada...jom klik iklan mereka
    http://nursyazana26.blogspot.com/2013/03/peserta-segmen-jom-klik-iklan-bloggers.html

    ReplyDelete