Berhenti menyesali masa lalu, kerana itu telah berlalu. Yang terpenting adalah saat ini, jangan sampai kesalahan yg sama berulang kembali.

Followers

MARI BANTU SAYA MENABUNG, KLIK BANNER BAWAH NI. TERIMA KASIH

Friday, 15 February 2013

saya memerlukan pertolongan anda

Assalamualaikum
-Tak jawab dosa. Baik jawab cepat-
 
aku sangat memerlukan pertolongan korang. korang bolehkan tolong aku? aku tahu korang semua baik hati, sure korang boleh tolong aku kan? aku cuma mintak masa dan kerajinan korang je untuk tolong aku. 

APA YANG KORANG BOLEH TOLONG?

sekarang pandang atas

 
nampak ni kan? klik tu
 
LEPAS TU

nampak yang tulisan colour merah cakap klik sini siap dengan anak panah dia? nampakkan? sekarang klik tu plak

sekarang dia keluar macam ni pulak kan?

LOG IN kalau anda ada account heartbeat. pangkah kalau anda tiada account heartbeat

senang kan?

nilah yang orang panggil heartbeat, setiap sorang bila klik banner tu, owner dia akan dapat 0.04 sen. memang sikit tapi bila ramai yang bantu saya klik banner tu akan jadi bersen-sen. jadi anda boleh bantu saya untuk menabung kan? kalau sape2 dah tolong saya dan mengharapkan saya menolong awak kembali. tinggalkan link blog awak di entry ni, saya juga akan membantu anda. 

ADA YANG NAK JOIN??

mari kita reramai terjah tutorial kak lysaa, KLIK SINI OKEY


TERIMA KASIH :)


IKHLAS DARIPADA FARAH NUR SYAMMI BINTI SALIMI ツ

24 comments:

  1. assalamualaikum . dah klik :) boleh tolong saya pulak? hihi ^^

    ReplyDelete
  2. naseb baik terbaca post nie klu tak Yan tak tolong :)
    klik Yan punyer plak eh^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai hati yan, merajuk ahh cegini, hehehhehe. sure tolong yan punya

      Delete
  3. done follow...

    akak dh tolong klik :)

    ReplyDelete
  4. dah lama dah ada tp xtau nak gune.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya baru jea ad account hb, skrang ni sdgn berjinak2 dgnnya, hehhehe. saya pun apa kurangnya

      Delete
  5. done click n click n click...
    jom klik sis punye tabung nuffy..kasik dia loading dulu k..tQ..^^

    ReplyDelete
  6. dah klik., klik ntok sy jgk.,
    http://sukasukidee.blogspot.com.,
    thanks.,^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks klik untuk saya. saya dah klik untuk awak balik :)

      Delete
  7. done klik HEARTBEAT tu... :)

    ReplyDelete
  8. saya dah tolong awak! salam kenal! :)

    ReplyDelete
  9. dah klik..;-)

    jemput tgk sini..

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/pengumuman-mini-ga.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya-Allah saya akan join mini GA awak nanti

      Delete
  10. terima kasih sbb sudi singgah blog Asyik..
    Asyik dh follow dan dh mskn link blog Farah ke dlm bloglist Asyik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2. thanks sebab follow dan masukkan link blog farah dlm bloglist asyik

      Delete
  11. done follow and done klik .. thanks follow me .. =D

    ReplyDelete