Berhenti menyesali masa lalu, kerana itu telah berlalu. Yang terpenting adalah saat ini, jangan sampai kesalahan yg sama berulang kembali.

Followers

MARI BANTU SAYA MENABUNG, KLIK BANNER BAWAH NI. TERIMA KASIH

Wednesday, 13 February 2013

Segmen: Paly nak bagi topup RM5

Assalamualaikum
-Tak jawab dosa. Baik jawab cepat-
 
 (klik banner untuk join)
 
paly buat segmen ni sebab blog dia dah naik PR2 dan sebagai tanda terima kasih sebab rakan-rakan blogger dah support dia.

PALY SAID: Kepada yang kurang bernasib baek tak dapat topup, sekurang2 nye blog korang dah up sikit trafik, lagi ramai join, lagi banyak kot tapi paling penting, dapat jumpe rakan2 blogger baru.

ME SAID: betul lah apa yg paly cakap walaupun kita kurang bernasib baik sebab tak dapat topup tapi sekurang-kurangnya blog kita dah up sikit trafik dan yang penting dapat jumpa rakan-rakan blogger baru.

# Tamat 16hb Februari 2013 @ 23:59
 

IKHLAS DARIPADA FARAH NUR SYAMMI BINTI SALIMI ツ

22 comments:

  1. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-paly-nak-bagi-topup-rm5.html

    terjah sini...sudi-sudi angkat kaki mai blog cik akak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya-Allah. akak pun rajin2 lah singgah blog saya ni

      Delete
  2. singgah dri segmen yg sama..done follow you..follow me back http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/segmen-paly-nak-bagi-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  3. thx join segmen ni and da answer atas tu,hehe... meh blogwalking :)

    http://www.paly.my/2013/02/senarai-blogger-segmen-paly-nak-bagi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome. Insya-Allah saya akan merajinkan diri untuk blogwalking ni

      Delete
  4. terbang semula ke sini..thnk dtg blog saya..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/segmen-paly-nak-bagi-topup-rm5.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome. thanks sudi terbang kembali di blog saya

      Delete
  5. Wilma balas kunjungan Farah...
    Wilma dah follow Farah ya ;-)

    http://www.duniawilma.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  6. kunjungan blas ke sini..
    hehe gud luck utk segmen paly ini!!

    ReplyDelete
  7. Salam..
    Datang bw dari segmen yang sama:)
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/02/segmen-paly-nak-bagi-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  8. salam... mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-paly-nak-bagi-topup-rm5.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah. saya dah follow blog mia :)

      Delete
  9. FD datang sini untuk balas kunjungan ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/02/segmen-paly-nak-bagi-topup-rm5.html

    ReplyDelete