Berhenti menyesali masa lalu, kerana itu telah berlalu. Yang terpenting adalah saat ini, jangan sampai kesalahan yg sama berulang kembali.

Followers

MARI BANTU SAYA MENABUNG, KLIK BANNER BAWAH NI. TERIMA KASIH

Thursday, 14 February 2013

Segmen Blogwalking & Topup RM5

Assalamualaikum
-Tak jawab dosa. Baik jawab cepat-
 
 (klik banner untuk join)

Segmen ini berlangsung selama 1 minggu sahaja .
12 / 02 / 2013 - 19 / 02 /2013
 
Pemenang Bertuah akan dipilih melalui 
Pak Cik Random.Org . sorang je tau .
sape laa agaknya yang bertuah ya ?
 
Dalam masa yang sama , korang juga boleh
tambah Follower dan kenalan ya :)
 
SENARAI PESERTA DI SINI 
 
Tamat Segmen : 19 Februari 2012 , 10:40 p:m


IKHLAS DARIPADA FARAH NUR SYAMMI BINTI SALIMI ツ

46 comments:

  1. heheh thanks sebab sudi join , semoga menjadi salah seorang yang bertuah ye :)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang saya :D

    http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    :)

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama..thnk dtg blog saya..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-dan-topup-rm5.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome. thanks singgah blog saya juga :)

      Delete
  4. balas kunjungan dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  5. hai yunk..mbls kunjugan...thanks sudi singgh blog sy...sudah follow

    ReplyDelete
  6. singgah sini dan follow. waiting for your next post. :)

    http://ainmahsuri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . BW ^^
    http://daydengayyad.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . BW ^^
    http://daydengayyad.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  9. singgah + follow dari segmen yang sama :)

    http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  10. Done follow...
    Thanks sbb sudi singgah blog n follow....
    (n_n)

    ReplyDelete
  11. thanks sbb follow Yan^^.. kite dah follow kamu..

    ReplyDelete
  12. Wilma balas kunjungan Farah ya ^_^
    Jadi follower #44...

    http://www.duniawilma.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  13. semoga menang rm5 :)
    niera dtg bw sini :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang sama menerjah ke blog yg awesome ni :)
    http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5-by-ninaa.html
    jemput datang dan follow :D

    ReplyDelete
  15. Hi,Ayna terjah sini! Done follow! Meh lah singgah blog Jemah pulaks! ^^
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow ayna back. cantik blog ayna

      Delete
  16. dari segmen yg sama..
    thanks sgah blog Falun.
    done follow :D

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan.. ^_^ Dari segmen yg sama.

    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  18. Datang balas kunjungan dari segmen sama.
    http://nabilahhh-z.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    btw, jom join giveaway saya :
    http://nabilahhh-z.blogspot.com/2013/01/first-simple-giveaway-by-nazarah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. Insya-Allah saya akan join giveaway awak

      Delete
  19. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama http://itsnurulatikastory.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  21. done follow #60
    dari segmen sama.
    sudi follow balik :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

    ReplyDelete