Berhenti menyesali masa lalu, kerana itu telah berlalu. Yang terpenting adalah saat ini, jangan sampai kesalahan yg sama berulang kembali.

Followers

MARI BANTU SAYA MENABUNG, KLIK BANNER BAWAH NI. TERIMA KASIH

Wednesday, 13 February 2013

Segmen : "Saya nak menang!''

Assalamualaikum
-Tak jawab dosa. Baik jawab cepat-
 
(klik banner untuk join)

 Syarat - syarat penyertaan : 
 Warganegara Malaysia .
 Followers blog aimi . *untuk tahu perkembangan semasa*
 Follow semua sponsor . *wajib . akan di-check satu persatu*
 KLIK sini . Tunggu sampai habis loading . *wajib*
 Buat satu entry bertajuk ''Segmen : ''Saya nak menang!''
 Tempek kan banner yang simple gila tuh dan backlink ke entry aimi balik .
*Klik banner untuk copy banner*
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html
 Post link ke comment box . Kalau post kat cbox or entry lain , penyertaan takk diterima .
 Tarikh tutup - 16 FEB 2013 28 FEB 2013 
Yang paling penting : Jika penyertaan kurang dari 100 , segmen ini akan dibatalkan ! *promote cepat - cepat !
 Peserta yang tidak mengikut syarat juga akan dibatalkan penyertaan .
 Pemenang akan ditentukan oleh random.org . Top referral juga akan memenangi hadiah . 
 
 
 Sponsor : 
Blog : FollowFollow | Follow | Follow *new | Follow *new | Follow *new | Follow *new 
Twitter : Follow | Follow | Follow *new | Follow *new 
Fanpage : Like | Like *new | Like *new | Like  *new 
 Dah ikut semua syarat nya ? Okay , ini senarai hadiahnya . Taraaaa ! 
Topup RM5 x 3 
Topup RM3 x 1 
Review blog x 18
Half doodle x 5 
edit any template - classic / simple / denim *ikut kehendak pemenang* x2
 Apa yang kami harapkan hanya satu . Semoga segmen ini berjalan dengan lancarnya . Harap ada lah orang yang sudi join . Aminnn ~ Jujur lah dalam setiap perbuatan . 20 PESERTA TERPANTAS AKAN MENDAPAT HADIAH ISTIMEWA ! 


IKHLAS DARIPADA FARAH NUR SYAMMI BINTI SALIMI ツ

6 comments:

  1. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, Thanks join segmen nie, Senarai peserta dah ada, Jom bw sambil berkenalan dengan peserta lain yg join segmen ni . Good Luck!!
    http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-menang.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yg sama,
    Jemput la berkunjung ke blog saya ye.

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

    ReplyDelete