Berhenti menyesali masa lalu, kerana itu telah berlalu. Yang terpenting adalah saat ini, jangan sampai kesalahan yg sama berulang kembali.

Followers

MARI BANTU SAYA MENABUNG, KLIK BANNER BAWAH NI. TERIMA KASIH

Saturday, 16 February 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

Assalamualaikum
-Tak jawab dosa. Baik jawab cepat-
 
 (klik banner untuk join)

blogger yang ditag 
NADIA ANUAR
NORIDAYU OTHMAN

Tarikh tutup 29 Rabiul Akhir 1434H bersamaan 12 MAC 2013.
 
SAYA SUDAH JOIN, ANDA BILA LAGI?? 
 

IKHLAS DARIPADA FARAH NUR SYAMMI BINTI SALIMI ツ

84 comments:

  1. hai! dayangdeno dtg dari segmen yg sama:)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segemn-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dsh singgah blog awak :)

      Delete
  2. hye , dari segmen yang sama ^^ . Jemput singgah http://sukadukafyza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html . done follow #67

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dsh singgah blog awak :)

      Delete
  3. Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dah singgah blog awak :)

      Delete
  4. saya dtg sggh dan follow sini :) nice blog :) do follow me back ya http://lifeisdedicatedforhim.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dsh singgah blog awak :)

      Delete
  5. Dari segmen yang sama, follow ;) #71

    http://softness-self.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dah singgah blog awak :)

      Delete
  6. singgah dari segmen yg sama :) done follow,follow back ok :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dah singgah blog awak :)

      Delete
  7. dari segmen sme...singgah dan follow sini ..jemput singgah dan follow kalau sudi http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dah singgah blog awak :)

      Delete
  8. Replies
    1. thank you. saya dah singgah blog awak :)

      Delete
  9. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dah singgah blog awak :)

      Delete
  10. singgh sini dr segmen yg sama done follow =) http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dah singgah blog awak :)

      Delete
  11. dari segmen yang sama ^^
    http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-saya-nak-upkan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya dah singgah blog awak :)

      Delete
  12. thanks followed my blog. done followed yours :)

    http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. hyeee, datang dari segmen yang samee!~

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  14. cik akak dah follow farah..hihi..:)

    ReplyDelete
  15. remy done follow sini...dari segmen yg sama.......

    ReplyDelete
  16. done follow :) jom ke rumah saya ?

    http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  17. done follow u back..

    jom join giveaway ni (:
    http://wonderfullife911.blogspot.com/2013/02/1st-short-giveaway-by-nana.html

    ReplyDelete
  18. terima kasih melawat blog Yan^^.. kite dah klik dah.. tolong kita pulak yer :)

    http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 yan. sure akan tolong yan punya

      Delete
  19. singgah dari segmen yg sama... follow sini ye.. slm kenal dari saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeyy. salam perkenalan dari saya juga

      Delete

  20. sini -2

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html

    GA y awak sponsor :)

    ReplyDelete
  21. Thanks visit my blog... Done follow u back!!! Nice to know u... hehehe... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome. thanks visit my blog too. nice to know you too :)

      Delete
  22. cikgu azie follow sini..jgn ler segan2 follow cikgu azie

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/02/malaysian-invasion-weweeet.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cikgu azie, done follow you back cikgu azie :)

      Delete
  23. nice blog, saya tak join segmen nitapi nak follow awak juga..hopefully sudi singgah blog saya.hehe

    http://aleeyaalifpermataku.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak join pun boleh follow juga. saya dah follow awak :)

      Delete
  24. salam perkenalan, saya dtg dari segmen yang sma singgah la blog sya n follow ye http://noorkhuzieenperli.blogspot.com
    sya dah follow awk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan. saya dah follow awak :)

      Delete
  25. salam perkenalan, dtg dari segmen yg sma.. singgah my blog
    n follow http://noorkhuzieenperli.blogspot.com
    sda follow awk..

    ReplyDelete
  26. singgah sini dari segmen sama.. done follow...

    follow blik eh...

    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  27. Hai , Mira join :D Jum singgah blog mira , like my fangpage and apa yg patut :) byebye

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow you blog and like fanpage awak :)

      Delete
  28. dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah lama follow awak btw thanks sbb follow saya :)

      Delete
  29. singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum .singgah dari segmen yang sama .follow sini .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  31. Hai dari segmen sama >.<
    done follow awak .
    Jgn lupa follow sy balik :)

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    LIKE my fanpage too!!

    http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

    ReplyDelete
  32. dari segmen yang sama ....
    done follow

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank follow me, done follow you back :)

      Delete
  33. http://hanumsahaja-26.blogspot.com/ . 171 . sama segmen

    ReplyDelete
  34. http://hanumsahaja-26.blogspot.com/ follow 171 . sama segmen

    ReplyDelete
  35. hi dari segmen yg same....
    kite follow kat sini :)
    http://snowhitesenget.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    follow~177

    ReplyDelete
  37. salam terjah dari blog ke blog ...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terjah menerjah lee ni ye? thanks terjah blog saya :)

      Delete
  38. salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete